Algemene Voorwaarden

Artikel 1: Reserveringen

 1. Reserveren kan online of per e-mail: info@taxiamstelveen.nl .
 2. Taxi Amstelveen zal een boeking altijd per e-mail bevestigen.
 3. Reserveringen zijn geldig wanneer Taxi Amstelveen een aanbetaling heeft ontvangen. Als we geen vooruitbetaling hebben ontvangen, is de reservering niet geldig.
 4. Wanneer u minimaal 8 uur voor de geplande vertrektijd boekt, garanderen wij een beschikbare auto met chauffeur wanneer het ophaaladres in Amsterdam of op AMS Schiphol Airport is (met uitzondering van de Mercedes Sprinter-bussen en de Touring Coach).
 5. Wanneer u boekt binnen 8 uur voor de geplande vertrektijd zullen wij er alles aan doen om een ​​beschikbare auto met chauffeur voor u te regelen. Als we geen beschikbaarheid hebben, annuleren we de boeking en doen we een terugbetaling. Wanneer het gevraagde voertuig niet beschikbaar is, nemen we contact met u op om een ​​alternatief voertuig aan te bieden. Wanneer we u niet kunnen bereiken, halen we u op met dit alternatieve voertuig.

Artikel 2: Aansprakelijkheid

 1. De huurder van de auto met chauffeur is altijd verantwoordelijk voor zichzelf en zijn bedrijf.
 2. In geval van schade aan of aan het voertuig veroorzaakt door een van de inzittenden zal deze op de huurder worden verhaald.
 3. Het is niet toegestaan ​​om in een van de voertuigen te roken of drugs te gebruiken.
 4. Het is niet toegestaan ​​om eigen eten of drinken te consumeren in een van onze voertuigen.
 5. Wanneer een van de passagiers ziek wordt en in de auto heeft overgegeven, mag Taxi Amstelveen minimaal € 250,- schoonmaakkosten en inkomensderving in rekening brengen.

 Artikel 3: Aankomstinstructies

 1. Na aankomst op de luchthaven verzoeken wij u uw mobiele telefoon aan te zetten. Onze chauffeur stuurt u een sms met informatie waar hij u zal ontmoeten. Wanneer u onze chauffeur niet kunt vinden en u kunt hem niet bereiken op zijn mobiele telefoon verzoeken wij u direct contact op te nemen met Taxi Amstelveen. Wanneer uw vlucht vertraging heeft, neem dan direct contact met ons op zodat we u op de juiste nieuwe aankomsttijd kunnen ophalen zonder extra kosten (maximaal 6 uur zonder extra kosten). Er geldt een toeslag van € 50,- wanneer uw vlucht meer dan 6 uur na de oorspronkelijke aankomsttijd is vertraagd.
 2. Als er wijzigingen zijn in uw vluchtnummer of vluchtdatum (bijvoorbeeld een nieuwe planning) verzoeken wij u om direct contact op te nemen met Taxi Amstelveen. Wanneer u uw ophaaldatum of ophaaltijd annuleert of verplaatst binnen 24 uur na de oorspronkelijke vertrekdatum en -tijd, is er geen restitutie mogelijk.

Artikel 4: Overboekingen

 1. Onze tarieven zijn alleen geldig voor transfers die beginnen of eindigen in Amsterdam of AMS Schiphol Airport.
 2. Wanneer je online boekt en het ophaal- of afleveradres is niet in Amsterdam of AMS Schiphol Airport, dan brengen we de extra kilometers vanaf Amsterdam in rekening bij het ophaaladres.
 3. Het is mogelijk om uw ophaaltijd na uw boeking te wijzigen zonder extra kosten, minimaal 24 uur voor vertrek. Als u uw ophaaltijd binnen 24 uur na het geplande vertrek moet wijzigen, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

 Artikel 5: Wachttijd

 1. Voor internationale vluchten: 90 minuten gratis wachttijd is inbegrepen nadat het vliegtuig is geland. Daarna geldt er een minimum toeslag van € 30,- (afhankelijk van hoe lang onze chauffeur moet wachten).
 2. Voor Europese vluchten: 60 minuten gratis wachttijd is inbegrepen nadat het vliegtuig is geland. Daarna geldt er een minimum toeslag van € 30,- (afhankelijk van hoe lang onze chauffeur moet wachten).
 3. Voor stadstransfers: 20 minuten gratis wachttijd is inbegrepen na de vertrektijd. Daarna geldt een toeslag van € 1,- per minuut.

 Artikel 6: Verwijdering / Uurservice / Rondleidingen

 1. Minimale huur voor een verwijdering/uurservice, bijvoorbeeld financiële roadshows, sightseeingtours, privétours of stand-bydiensten is 3 uur. 
 2. Per uur is er 30 kilometer gratis. Bijvoorbeeld: bij een boeking van 3 uur krijgt u 90 km gratis. Daarna brengen wij € 1,20 in rekening voor elke extra kilometer.
 3. Een verwijdering, uurdienst of sightseeingtour begint en eindigt in Amsterdam of AMS Schiphol Airport. Wanneer de verwijdering, uurdienst of sightseeingtour eindigt op een andere bestemming, zullen we de extra kilometers/uren terug naar Amsterdam in rekening brengen.

Artikel 7: Pendeldienst

 1. De minimale huur voor een shuttleservice is 2 uur voor uren voor een Mercedes E-klasse, Mercedes V-klasse of Mercedes S-klasse. Voor de Maybach, Mercedes Sprinter bussen en Touring Coaches is de minimale huur 3 uur.
 2. Er geldt een toeslag van 10% op het uurtarief van een pendeldienst.

 

Artikel 8: Overmacht

 1. Taxi Amstelveen is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen, wijzigingen of annuleringen van diensten als gevolg van overmacht of andere omstandigheden die onvoorzienbaar zijn of buiten onze macht liggen. Denk hierbij aan ongevallen van derden op de overstaproute, onverwachte files, onverwachte pannes, politiecontroles, terrorisme, extreme watercondities etc.
 2. Taxi Amstelveen is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten van zijn onderaannemers.

 Artikel 9: Gevonden voorwerpen

 1. Taxi Amstelveen is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte voorwerpen in de voertuigen.

 Artikel 10: Annuleringen

 1. Als u minimaal 2 dagen voor het geplande vertrek annuleert, zijn er geen annuleringskosten.
 2. Als u tussen 1-2 dagen voor het geplande vertrek annuleert, zijn er annuleringskosten van 50%.
 3. Als u annuleert binnen 1 dag voor het geplande vertrek, zijn er 100% annuleringskosten.
 4. Wij kunnen entreekaarten die wij vooraf voor u hebben gekocht niet terugbetalen.
 5. Wanneer we een terugbetaling via PayPal moeten doen, worden er annuleringskosten van 3% in rekening gebracht.
 6. Annuleringen zijn geldig wanneer Taxi Amstelveen een annulering per e-mail heeft ontvangen.

Artikel 11: No Show-beleid

 1. In het geval van een No Show wordt 100% van het bedrag in mindering gebracht en vindt er geen restitutie plaats.
 2. Voor ophaaltransfers vanaf de luchthaven brengen we een no-show in rekening 20 minuten nadat de bagage is afgehandeld en u niet bij de aankomsthallen/gate bent.
 3. Voor stadstransfers brengen we 30 minuten na de geplande vertrektijd een no-show in rekening als u niet op het ophaaladres bent.

Artikel 12: Kortingscodes

 1. Kortingscodes zijn alleen geldig voor de specifieke dienst die Taxi Amstelveen heeft goedgekeurd.
 2. In geval van fraude zullen wij de boeking annuleren.

Artikel 13: Voertuigen

 1. Taxi Amstelveen garandeert dat de voertuigen continu worden gecontroleerd om eventuele pech te voorkomen.
 2. Mocht het voertuig door pech niet verder kunnen rijden, dan regelt Taxi Amstelveen een ander voertuig of krijgt de huurder het restant van de rit vergoed.
 3. Taxi Amstelveen zorgt altijd voor Mercedes voertuigen. Wanneer een Mercedes-voertuig om de een of andere reden niet beschikbaar is, zal Taxi Amstelveen een voertuig leveren dat gelijkwaardig is aan een Mercedes.

Artikel 14: Tarieven

 1. Onze tarieven zijn incl. BTW, meet & greet Airport ophaalservice met naambordje, gratis wifi aan boord en mineraalwater.
 2. Wij rekenen geen administratiekosten, creditcardkosten, parkeerkosten op de luchthaven of parkeerkosten in de steden, brandstoftoeslag, nachttoeslag, fooikosten of staatsbelastingen. Wij rekenen alleen parkeerkosten tijdens sightseeingtours.
 3. In sommige gevallen rekenen wij parkeerkosten voor de Mercedes Sprinterbussen en Touringcars.
 4. Onze tarieven zijn excl. chauffeurs lunch, diner en overnachting. Wij rekenen alleen een toeslag voor lunch en diner bij boekingen van 8 uur of meer.
 5. Dagtarieven zijn incl. 300 kilometer vrij rijden. Daarna brengen wij € 1,20 in rekening voor elke extra kilometer.
 6. Tijdens een reservering kunnen de prijzen iets afwijken.

Artikel 15: Betalingen 

 1. Betalen kan via creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Ideal, op factuur of op rekening (alleen voor vaste klanten).
 2. Voor een betaling per bankoverschrijving dienen wij een vooruitbetaling te ontvangen voordat u gebruik kunt maken van onze diensten.
 3. Wanneer u een betaling per bankoverschrijving doet, moeten wij het volledige bedrag ontvangen (geen gedeelde bankkosten).
 4. Wanneer u een betaling via PayPal uitvoert, wordt er een toeslag van 3% in rekening gebracht.
 5. We hebben altijd een aanbetaling nodig voordat u gebruik kunt maken van onze diensten.

Artikel 16: Op tijd garantie

 1. Wij bieden u een 100% op tijd afhaalgarantie. Als uw chauffeur meer dan 5 minuten te laat is, krijgt u 50% korting op uw transfer (met een maximum van € 50,-) of 1 uur gratis op uw sightseeingtour of uurdienst (behalve in geval van overmacht).
 2. Dit geldt niet in de volgende gevallen:  

– Overmacht. In artikel 8 vindt u de definities van overmacht
– Wanneer u een boeking maakt binnen 8 uur voor de geplande ophaaltijd

Artikel 17: Privacy

 1. Taxi Amstelveen houdt zich aan de AVG wetgeving en verwerkt daarom alleen gegevens die nodig zijn om een ​​uitstekende service te verlenen. Taxi Amstelveen gaat zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen en gebruikt deze gegevens nooit om deze aan derden te verkopen.

 

Scroll to Top